Wat steeds vaker wordt gebruikt en wat je ook steeds vaker ziet zijn visitekaartjes aluminium. Meer en meer mensen gaan voor de strakke en opvallende aluminium look als het gaat om visitekaartjes. Je zou het misschien niet denken, maar visitekaartjes aluminium zijn volledig te bedrukken. Ze hebben daarnaast een moderne uitstraling. Aluminium visitekaartjes zijn prima keuze voor bedrijven of organisaties zoals reclame of marketing bureaus, vanwege de moderne en toch ook zakelijke uitstraling. Je laat met een aluminium visitekaartje echt een indruk achter.

Voordelen visitekaartjes aluminium

Aluminium visitekaartjes zien er strak uit en hebben een typerend uiterlijk. Daarnaast hebben deze visitekaartjes nog een aantal voordelen. Zo zijn de aluminium visitekaartjes erg stevig en zullen ze niet verkreukelen in uw jas, portemonnee of tas. Denk er maar eens aan wanneer u een papieren visitekaartje weg gaf. Deze is soms wat gekreukeld of verkleurd, of de hoekjes zijn een beetje verkreukeld. Het komt niet echt professioneel over als u een gebogen of gevouwen visitekaartje afgeeft. Met een aluminium visitekaartje hoeft u hier niet verder over na te denken, want deze visitekaartjes kunnen niet kreukelen of verkleuren!

De afmetingen van aluminium visitekaartjes zijn vaak 8,6 cm bij 5,4 cm in formaat en 0,2 mm of 0,4 mm in dikte. Het formaat is bijna gelijk aan dat van bankpasjes of creditcards. De aluminium visitekaartjes kunnen dus perfect mee in de portemonnee! Wat betreft gewicht zijn de visitekaartjes absoluut niet zwaar in tegenstelling tot wat u wellicht wel zou denken: ze wegen 1040 tot 1080 gram. Ze zijn daarmee uiteraard wel een stukje zwaarder dan papieren visitekaartjes, maar hierdoor komen ze ook steviger en wat serieuzer over. Uw relaties zullen ook langer naar uw visitekaartje kijken omdat het zo’n aparte verschijning is. Een eerste indruk is op deze manier dus goed gewekt!

Voorbeeld aluminium visitekaartje

Visitekaartjes aluminium