Wanneer u snel nieuwe visitekaartjes nodig heeft, is er de visitekaartjes binnen 24 uur service van de site www.Drukwerkdeal.nl. Deze website is erg betrouwbaar en zeer snel met leveren van visitekaartjes. Wanneer u dus binnen 24 uur visitekaartjes nodig heeft is het verstandig om gebruik te maken van de spoedservice. Dan weet u zeker dat u uw visitekaartjes op tijd binnen hebt om ze gelijk de volgende dag te kunnen uitdelen aan uw netwerk!

Visitekaartjes binnen 24 uur in huis

De visitekaartjes kunnen binnen 24 uur na bestelling geleverd worden, mits u vroeg bestelt. De exacte tijden en voorwaarden van visitekaartjes binnen 24 uur leveren staan op de site zelf aangegeven. Er moet voor een bepaalde tijd besteld worden omdat de machines die de visitekaartjes maken ingesteld worden. Om dan de zending van de visitekaartjes binnen 24 uur op bestelling te krijgen moet het diezelfde dag nog met de post verstuurd worden. De meeste drukbedrijven die ook visitekaartjes leveren, hebben ook op hun website staan dat wanneer u vóór een bepaalde tijd bestelt, u de visitekaartjes dan de volgende dag binnen zult krijgen.

Een nadeel met de levering van visitekaartjes binnen 24 uur is dat de kosten van het bedrukken van de visitekaartjes hoger liggen dan wanneer u ze met normale levertijden bestellen. Dit is uiteraard logisch, omdat het bedrijf maar een zeer korte tijd heeft om de visitekaartjes te maken en daar dus mankracht voor moet inzetten, maar het is wel iets om rekening mee te houden. Wanneer u echt grote spoed heeft bij het bestellen van nieuwe visitekaartjes zou u voor de 24 uurs service kunnen gaan. Kunt u nog even wachten dan is het als het gaat om de prijs beter de normale levering te kiezen en wat langer te wachten tot uw visitekaartjes thuis zullen worden gestuurd.

Visitekaartjes binnen 24 uur