Het meest voorkomende formaat bij visitekaartjes is het creditcard formaat. De afmeting van visitekaartjes creditcard formaat is 8,5 cm bij 5,5 cm. Het formaat is namelijk hetzelfde als dat van een credit card of een bankpasje. Vandaar dat het ook deze naam heeft. Hieronder ziet u een voorbeeld van de afmeting van het visitekaartje op creditcard formaat. We helpen u graag bij de keuze voor het juiste visitekaartje, daarom vindt u hieronder ook een aantal voordelen van dit formaat!

Voorbeeld van de afmetingen visitekaartje creditcard formaat

Visitekaartjes creditcard formaat

Voordelen van visitekaartjes creditcard formaat

Het creditcard formaat visitekaartje, ook wel bekend als het bankpas formaat, is perfect als het gaat om het dragen en doorspelen van uw visitekaartjes. Doordat de visitekaartjes in creditcard formaat zijn, passen ze prima in de vakjes voor de bankpasjes van uw portemonnee. Ook voor de ontvanger is het gemakkelijk een visitekaartje in creditcard formaat te krijgen omdat ze dit op hun beurt in hun portemonnee kunnen meenemen en deze dus eventueel zo erbij kunnen pakken wanneer het gesprek over u en uw bedrijf zou gaan. Een visitekaartje van creditcard formaat is het visitekaartje dat bij uitstek wordt gebruikt om uit te delen in een netwerk. Uw netwerk zal u dan ook dankbaar zijn dat u een visitekaartje van creditcard formaat gebruikt om uzelf kenbaar te maken: makkelijk op te bergen en makkelijk tevoorschijn te halen!

Er zijn meerdere soorten formaten visitekaartjes die u kunt gebruiken. Deze visitekaartjes zijn echter lang niet zo populair als de visitekaartjes van creditcard formaat. De reden hiervoor is dat de visitekaartjes die te verkrijgen zijn in overige formaten, niet zo handelbaar zijn als het visitekaartje van creditcard formaat is. Daarom vindt men dat het visitekaartje van creditcard formaat over het algemeen de beste keuze is en zie je deze dan ook overal waar visitekaartjes gebruikt worden.