Wanneer u een visitekaartje gaat maken kunt u kiezen voor een enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking. Een dubbelzijdige bedrukking van visitekaartjes is iets duurder dan een enkelzijdige bedrukking maar kan zeker een toegevoegde waarde. U kunt aan beide kanten van het visitekaartje hetzelfde laten bedrukken, maar u kunt ook slim gebruik maken van de extra ruimte om een leuker, meer speciaal visitekaartje te maken. Hieronder vindt u voorbeelden van visitekaartjes dubbelzijdig bedrukt.

Visitekaartjes dubbelzijdig: voorbeelden

Bij een dubbelzijdig bedrukt visitekaartje kunt u op de voorkant van het kaartje alle standaard aspecten zetten die op het visitekaartje ‘horen’ als het ware. Op de achterzijde kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een meer speels ontwerp, waardoor uw visitekaartje meer zal opvallen tussen alle andere, standaard, visitekaartjes. Daarnaast kunt u het feit dat het visitekaartje dubbelzijdig is, dit gebruiken om extra informatie op het visitekaartje te zetten die normaal gesproken niet op een visitekaartje zou passen of zou voorkomen. Dubbelzijdig bedrukt, betekent ook dubbel het voordeel! Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van dubbelzijdig bedrukte visitekaartjes en de mogelijkheden die u heeft om informatie op zowel de voorzijde als achterzijde te laten bedrukken.

Voorbeelden dubbelzijdig bedrukte visitekaartjes

Visitekaartjes dubbelzijdig

Beide zijden van het visitekaartje zijn in dit voorbeeld op dezelfde manier bedrukt.

Visitekaartjes dubbelzijdig

De voorkant van het visitekaartje is strak en op de achterkant van het visitekaartje is het logo groot uitgebeeld met leuke kleurencombinaties.

Visitekaartjes dubbelzijdig

De voorkant van het visitekaartje is erg zakelijk, in groot contrast met de speelse achterkant waar naast het logo ook een slogan aan toe is gevoegd.

Wanneer u weet welk type dubbelzijdige visitekaartjes u het leukste vindt kunt u het visitekaartje gaan bestellen. Let er wel op dat u bij het dubbelzijdig bedrukken van visitekaartjes een doel voor ogen heeft en dit naleeft. Als u geen doel ziet in het dubbelzijdig bedrukken van visitekaartjes, dan kunt u beter kiezen voor een enkelzijdige bedrukking.