Visitekaartjes met eigen foto zijn een goede manier om betrouwbaar over te komen. Niet alleen geven visitekaartjes eigen foto een goede indruk, ook is het handig voor de persoon aan wie u het visitekaartje heeft gegeven. Vaak zit er enige tijd tussen het geven of ontvangen van een visitekaartje en het gebruik maken van de diensten. Een visitekaartje met eigen foto zorgt er voor dat degene met uw visitekaartje uw gezicht bij uw naam kan voegen, mocht hij of zij dat in de loop van der tijd vergeten zijn. Dit verlaagt de drempel van het (opnieuw) gebruik van bepaalde diensten aanzienlijk en zorgt bij u voor een groter netwerk en voor eventueel meer contact met uw netwerk.

Voorbeelden van visitekaartjes eigen foto

Wilt u graag een visitekaartje met eigen foto gaan ontwerpen of bedrukken maar weet u niet precies hoe u een leuk visitekaartje met eigen foto kan maken? Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van visitekaartjes met eigen foto die u kunt gebruiken om ideeën op te doen voor uw eigen visitekaartjes met foto.

Visitekaartjes met eigen foto voorbeelden

Visitekaartjes eigen foto

Het visitekaartje met eigen foto bescheiden in rechteronderhoek. Een wat subtieler visitekaartje met eigen foto.

Visitekaartjes eigen foto

Een visitekaartje met eigen foto links in het midden en een logo wat lichter in de achtergrond. Op deze manier valt de foto op het visitekaartje wat meer op.

Visitekaartjes eigen foto

Een visitekaartje met foto op het visitekaartje in de linkerbovenhoek. Zo valt de foto goed op.

Er zijn dus vele manieren om een eigen foto te verwerken in een visitekaartje. Het zorgt ervoor dat uw netwerk u niet snel zal vergeten en dat men weet wie de persoon achter de naam op het visitekaartje is. Er zitten dus veel voordelen aan het maken van visitekaartjes met een eigen foto. Zorg voor een professionele en zakelijke foto die past bij uw bedrijf en u bent klaar om uw visitekaartjes uit te delen binnen uw netwerk.