Zit u in de organisatie van een evenement en bent u aan het zoeken naar een goede tool om uw evenement te promoten? Visitekaartjes voor evenementen zijn wat u nodig heeft! Met informatie op zakformaat kunt u snel en gemakkelijk de bekendheid van uw evenement vergroten. Visitekaartjes evenementen zorgen daarnaast voor een vergrote bekendheid binnen uw netwerk.

Belangrijk om rekening mee te houden bij visitekaartjes evenementen

Bij het maken van een visitekaartje voor een evenement is het belangrijk om de sfeer en het doel van het evenement in het ontwerp na te leven. Als het gaat om een leuk, fris evenement met het einddoel plezier is het verstandig een licht en vrolijk visitekaartje te nemen. Betreft het evenementen, zoals beurzen, waarbij het vooral om informatie en het verschaffen van informatie gaat, dan zou u een visitekaartje kunnen kiezen wat in het thema van het evenement past. Hierdoor past het visitekaartje goed bij uw evenement en zal dit opvallen bij mensen. Dit zal ervoor zorgen dat mensen zich het visitekaartje, het evenement en/of uw bedrijf goed herinneren. Dat zorgt op zichzelf weer voor een goede eerste indruk!

Let bij het maken van visitekaartjes voor evenementen op de volgende zaken:

  • Wat wil ik bereiken met het visitekaartje?
  • Wat wil ik uitstralen met het visitekaartje?
  • Hoe wil ik dat mensen mijn evenement benaderen?

Visitekaartjes evenementen

Voorbeeld van een visitekaartje voor een evenement

De afbeelding hierboven is een voorbeeld van een visitekaartje voor uw evenement. U kunt hiervoor een ander soort materiaal voor gebruiken, zodat uw bedrijf en uw evenement nog meer opvallen. Dat is ook gebeurd bij de afbeelding hierboven. U ziet dat u onder al uw eigen informatie uw evenement informatie kunt opstellen, zodat mensen niet kunnen vergeten dat het evenement bij uw bedrijf hoort. Uiteraard kunt u zelf kiezen voor het ontwerp, zo lang u let op de bovenstaande drie zaken!