Wanneer u een indruk wilt krijgen van hoe uw visitekaartje er uit komt te zien, of wanneer u wilt kijken of visitekaartjes bruikbaar zijn voor u, kunt u visitekaartjes gratis zonder verzendkosten aanvragen. Er zijn, zoals u misschien wel zou denken, bepaalde voorwaarden aan het visitekaartjes gratis maken en deze zonder verzendkosten laten verzenden. Bij veel drukkerijen is het namelijk zo dat het niet mogelijk is om visitekaartjes zonder verzendkosten te laten verzenden. Natuurlijk raden we altijd aan toch even contact op te nemen met het betreffende bedrijf.

Visitekaartjes gratis zonder verzendkosten: drukproef aanvragen

Een goede manier om gratis visitekaartjes zonder verzendkosten te ontvangen, is door een gratis monster van visitekaartjes aan te vragen. Het voorbeeld setje visitekaartjes is perfect om te kijken of visitekaartjes wat voor u zijn, en om een aantal leuke voorbeelden van visitekaartjes te zien. Het voorbeeld setje visitekaartjes ontvangt u gratis en voor de levering hoeft u geen verzendkosten te betalen. Mocht u dus nog niet zeker zijn over uw ontwerp of de uitstraling van uw visitekaartje, dan is dit een hele goede manier om een proef van visitekaartjes aan te vragen. U kunt in uw netwerk nagaan of de visitekaartjes in de smaak vallen en of u ze uiteraard zelf mooi en bruikbaar vindt. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u er, zonder verlies van kosten, voor kiezen om uw visitekaartjes aan te passen. Dat scheelt uiteraard in de portemonnee, daarnaast heeft u niet een stapel onbruikbare visitekaartjes op uw bureau liggen. Mochten de visitekaartjes wel in de smaak vallen, dan kunt u voor hetzelfde ontwerp kiezen en deze de volgende keer weer bestellen.

Wanneer u de gratis visitekaartjes zonder verzendkosten heeft ontvangen kunt u gaan kijken of u gebruik wilt gaan maken van visitekaartjes. Als u zeker weet visitekaartjes te gaan gebruiken maar u wilt niet betalen voor het ontwerpen kunt u gratis visitekaartjes maken!

Visitekaartjes gratis zonder verzendkosten