Visitekaartjes zijn een prima manier voor hoveniers om reclame te maken. Wanneer u een goed stukje werk aflevert bij een klant, kan u er op rekenen dat een vriend of kennis van uw klant ook van uw diensten gebruik wilt maken! Daarom is het een mogelijkheid om als hovenier visitekaartjes te maken en deze uit te delen aan uw klanten. Zij kunnen de visitekaartjes hovenier weer distribueren onder hun vrienden- en kennissenkring. Zorg er daarom als hovenier altijd voor dat u een aantal visitekaartjes op zak heeft zodat u deze kunt uitdelen in uw netwerk. Zo laat u uw visitekaartje voor u spreken!

Visitekaartjes hovenier speciaal voor de vakman

Omdat het hoveniersvak erg ruim is, zijn de visitekaartjes voor hoveniers een mooie tool om uw diensten overzichtelijk weer te geven. Zo kunt u op uw visitekaartje aangeven welke hovenierswerkzaamheden u wel of niet uitvoert. Zo weet een potentiële klant direct wat hij of zij aan u heeft en welke diensten hij of zij bij u in kan kopen. Het is ook een mooie manier om u te onderscheiden van andere hoveniers. Een visitekaartje is daar een mooi voorbeeld van.

Leuke ontwerpen van visitekaartjes voor hoveniers zijn visitekaartjes met groene elementen. U heeft natuurlijk niet voor niets groene vingers! Een voorbeeld kan zijn om een visitekaartje te maken met een stukje gras of bomen in het visitekaartje, en daarnaast uw informatie overzichtelijk aan te vullen. Daarmee heeft u een prima visitekaartje in handen die u in uw netwerk kunt distribueren! Mocht u wat creatiever willen worden of juist willen uitsteken boven de rest, dan raden wij aan om een van uw eigen projecten als afbeelding te nemen op uw visitekaartje. Daarmee laat u zien dat u een echte vakman bent die heel wat jaren ervaring heeft en weet wat hij doet.

Visitekaartjes hovenier

Voorbeeld van een visitekaartje voor een hovenier