Iedereen kent een goede kapsalon. Als het gaat om klanten verwerven als kapper op kapster is het belangrijk visitekaartjes te hebben. Vaak heeft u vaste klanten die erg over u te spreken zijn, waarom zou u deze klanten niet gebruiken om promotie voor u te maken? Geef uw visitekaartjes mee aan vaste klanten en hun vrienden en kennissen nemen vanzelf contact met u op! Onderstaande tips zijn speciaal voor de visitekaartjes kapster!

Visitekaartjes kapster, waar op te letten

Bij visitekaartjes voor kapsters, kappers of mensen die werken bij een kapsalon, is het belangrijk dat het ontwerp creatief is. Uw visitekaartje is een goede weergave van uw creativiteit, wat natuurlijk erg belangrijk bij een kapster of kapper is! Daarom moet het visitekaartje van uw kapsalon de creativiteit van u als kapper ondersteunen en weergeven. Zorg daarom dat u een strak, leuk en fris ontwerp heeft als het gaat om een visitekaartje voor uw kapsalon. U kunt ervoor zorgen dat u veel kleuren gebruikt die op elkaar aansluiten, maar u kunt ook een ontwerp van een kapsel als watermerk op uw visitekaartje laten drukken. Zo kunnen uw potentiële nieuwe klanten gelijk zien met wat voor kapster of kapper zij te maken hebben. Dit is uiteraard erg handig!

Daarnaast is überhaupt het hebben van visitekaartjes erg belangrijk, vooral wanneer u een kapsalon aan huis hebt! U wilt namelijk graag dat uw klanten die u thuis helpt, weer terug komen voor uw diensten maar daarnaast ook dat zij het woord over u als kapster goed verspreiden. Wanneer u een visitekaartje meegeeft aan uw klanten, zorgt u ervoor dat er geen informatie verloren gaat. Zo kunnen nieuwe klanten u ook het makkelijkst benaderen, bijvoorbeeld via een telefoonnummer of een e-mailadres dat u op het visitekaartje heeft laten zetten.

Visitekaartjes kapster

Gebruik kleur en val op met uw kapsalon visitekaartje!