Visitekaartjes zijn ook te bestellen in kleine oplages! Doordat de techniek in de drukwereld steeds beter wordt kunnen ook kleine oplages van visitekaartjes voor een hele mooie prijs geleverd worden. Visitekaartjes kleine oplage zijn daarom zo te vinden en te bestellen, zodat u snel aan de slag kunt met niet al te veel visitekaartjes.

Visitekaartjes kleine oplage: waarom deze bestellen?

Wanneer u visitekaartjes wilt bestellen, maar niet zeker weet of u de visitekaartjes mooi gaat vinden of nog lang gebruik gaat maken van de visitekaartjes, dan kan het handig zijn uw visitekaartjes te bestellen in een kleine oplage. Kleine oplages van visitekaartjes zijn zonder problemen te bestellen. De kleine oplages van visitekaartjes zijn in verhouding wel duurder dan een grotere oplage van visitekaartjes. Dit komt doordat drukkerijen een vast bedrag aan instelkosten rekenen. Daardoor zijn kleinere oplages aan visitekaartjes wat betreft prijs per visitekaartje duurder. Vaak is er wel een gulden middenweg te vinden, dus wat u kunt doen is bij de leverancier een offerte aanvragen voor bepaalde oplages aan visitekaartjes. U kunt dan zelf kiezen wanneer de oplage perfect voor u is (want een kleine oplage is uiteraard voor iedereen weer anders) en voor welke prijs u dit wilt doen. Wat voor de een te duur is, kan uiteraard voor een ander best te doen zijn! Zorg er dus goed voor dat u weet welke opties er zijn. Zo kunt u voor uzelf de beste keuze maken.

Dat de kleine oplage van visitekaartje per kaartje is duurder zijn wil natuurlijk niet zeggen dat je bij het bedrukken van visitekaartjes in kleine oplages in totaal meer geld kwijt bent. Het totaalbedrag is stukken lager en dit maakt het bestellen van visitekaartjes in een kleine oplage verstandiger als je niet weet of je überhaupt (nog lang) gebruik wilt gaan maken van visitekaartjes.

Visitekaartjes kleine oplage