Wanneer de meeste mensen een visitekaartje gaan bestellen, kiezen zij vaak voor een wit visitekaartje van standaard kwaliteit. Wanneer iemand voor het eerst zelf een visitekaartje bestelt, is hij of zij vaak niet op de hoogte van de verschillende soorten kwaliteiten die visitekaartjes kunnen hebben. De visitekaartjes kwaliteit is dus heel belangrijk om in de gaten te houden wanneer je (vooral voor de eerste keer!) visitekaartjes gaat bestellen. Je kunt namelijk, wanneer je ze online bestelt, je visitekaartjes niet snel in het echt bekijken voordat je ze allemaal laat drukken en versturen.

Visitekaartjes kwaliteit in andere soorten!

Zo zijn er namelijk naast de standaard kwaliteit witte visitekaartjes vele leuke alternatieven van hoogstaande kwaliteit. Dit zijn visitekaartjes van andere materialen. Deze materialen zijn bijvoorbeeld aluminium of PVC! Dit kan zowel gemaakt worden in wit als transparant PVC plastic, wat heel erg mooi en luxe overkomt. Deze kwaliteit visitekaartjes zijn niet alleen leuker en opvallender dan de standaard kwaliteit witte visitekaartjes, maar zijn wat betreft houdbaarheid ook van betere kwaliteit.

Zo buigen of vouwen de visitekaartjes van PVC of aluminium kwaliteit minder snel dan de welbekende standaard witte visitekaartjes. Dit komt door de stevigheid van het materiaal. U kunt visitekaartjes van PVC of aluminium kwaliteit rustig in uw jas- of broekzak steken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over gebogen hoekjes of beschadigde oppervlaktes. Er is namelijk niets zo vervelend als het weggeven van een verbogen of beschadigd visitekaartje. Daarnaast blijven deze visitekaartjes altijd mooi, omdat die van aluminium en PVC geen papieren oppervlak hebben en de inkt dus niet zomaar weggeveegd kan worden door nattigheid. Vooral het visitekaartje van aluminium is hiervoor enorm betrouwbaar, maar kan wat star overkomen. Het visitekaartje van PVC materiaal is dan de perfecte uitkomst. Lekker buigbaar, dus je steekt hem zo even weg en haalt hem daarna zo weer ongeschonden tevoorschijn!

Visitekaartjes kwaliteit

Verschillende soorten kwaliteiten visitekaartjes