Wanneer u een visitekaartje gaat maken begint alles bij het ontwerp van het visitekaartje. Op deze pagina krijgt u stapsgewijs informatie over het maken van visitekaartjes. Visitekaartjes maken kan op heel veel verschillende manieren. De makkelijkste en snelste manier om leuke visitekaartjes te maken is via de website www.Drukland.nl. Deze website is een hele snelle, goedkope en gebruikersvriendelijke manier om uw eigen visitekaartjes te maken. Op deze pagina gaan we u stapsgewijs door het proces van een visitekaartje maken heen helpen.

Visitekaartjes maken: alle stappen op een rij!

Visitekaartje maken stap 1:

Tijdens het maken van het visitekaartje moet u zichzelf afvragen wat u precies op het visitekaartje bedrukt wilt hebben. Wilt u bijvoorbeeld een visitekaartje maken met of zonder uw functiebeschrijving en wilt u een visitekaartje maken met of zonder uw 06 nummer? Zodra u ongeveer weet wat u op het visitekaartje wilt hebben kunt u het visitekaartje gaan maken.

Visitekaartje maken stap 2:

Ga naar de website www.Drukland.nl. Een nieuwe pagina wordt geopend met mogelijke ontwerpen die u kunt kiezen voor het maken van uw visitekaartje.

Visitekaartje maken stap 3:

Zodra u een leuk ontwerp heeft gevonden klikt u op het knopje “Kies dit ontwerp” (zie afbeelding hieronder).

Visitekaartjes maken

Visitekaartje maken stap 4:

Er wordt een nieuw venster geopend (zie onderstaande afbeelding) waarin u het gekozen visitekaartje kunt bewerken. U kunt met de knoppen voorkant en achterkant (rode 1 en rode 2 in het plaatje) respectievelijk de voor- en achterkant van het visitekaartje maken. U kunt op de groene knopjes (rode 4 in het plaatje) ‘bewerken’ klikken om het visitekaartje naar uw wensen te maken. Zodra u de voor- en achterkant van het visitekaartje gemaakt heeft zoals u het wilt, kunt u uw ontwerp opslaan (knopje bij de rode 3 in het plaatje). Vervolgens krijgt u de volgende melding: “Opslaan voltooid”. Druk op OK.

Visitekaartjes maken

Visitekaartje maken stap 5:

Klik op de groene knop rechtsboven in beeld, “volgende stap”.

Visitekaartjes maken

Visitekaartje maken stap 6:

U krijgt een melding die er nog even voor zorgt dat u naar de spelling kijkt. Zodra zeker weet dat de spelling op uw gemaakte visitekaartje in orde is, klikt u “Alles is correct”.

Visitekaartjes maken

Visitekaartje maken stap 7:

Kies de kwaliteit van de zelfgemaakte visitekaartjes die u wilt hebben.

Visitekaartjes maken

Visitekaartje maken stap 8:

Kies uw afwerking en hoeveelheid visitekaartjes zelf gemaakte visitekaartjes.

Visitekaartjes maken

(Prijzen in de afbeelding zijn conform de prijzen mei 2013. Deze kunnen reeds gewijzigd zijn.)

Visitekaartje maken stap 9:

Kies uw levertijd voor de zojuist gemaakte visitekaartjes en druk op “In het winkelmandje”

Visitekaartjes maken

Visitekaartje maken stap 10:

Kijk nog even na of het juiste ontwerp wat u eerder heeft gemaakt goed is doorgevoerd (“Aanpassen” klikken bij de rode 1). Als het ontwerp klopt klikt u op “Bestelling afronden (de rode 2).

Visitekaartjes maken

Visitekaartje maken stap 11:

Zodra u uw gegevens heeft ingevuld en de betaling voltooid heeft is de bestelling voltooid! Uw eigen visitekaartjes zijn in de maak en u ontvangt ze binnen 5 tot 9 werkdagen. Veel plezier met uw zelf gemaakte visitekaartjes!

Visitekaartjes maken