Wanneer u visitekaartjes wilt laten maken en milieubewust leeft, dan zult u toch keuzes moeten maken. Visitekaartjes van papier zijn immers een verspilling van het papier. Of toch niet? Visitekaartjes natuurpapier zijn misschien wel een geweldig product voor u als u hier vaak over nadenkt! Visitekaartjes gemaakt van natuurpapier zijn gemaakt van papier dat CO2 neutraal wordt verwerkt. Tijdens het maken van het natuurpapier komen er netto geen schadelijke stoffen vrij. Visitekaartjes van natuurpapier zijn dus gemaakt zonder de directe natuur of het milieu te schaden. En dat is anno nu echt iets waar we met zijn allen op moeten letten!

Visitekaartjes natuurpapier: milieuvriendelijk en kwalitatief hoogwaardig!

Visitekaartjes van natuurpapier doen kwalitatief niet onder voor visitekaartjes van ‘normaal’ papier. Vaak genoeg denken mensen nog steeds dat visitekaartjes van natuurpapier er slecht of niet mooi uit zien, of dat het een korrelig visitekaartje wordt. Dit is echter totaal niet het geval. Visitekaartjes van natuurpapier zijn niet van visitekaartjes van ‘normaal’ papier te onderscheiden. Ook de bedrukking op visitekaartjes van natuurpapier is van top kwaliteit. Het excuus dat visitekaartjes van natuurpapier een slechtere kwaliteit zouden hebben dan die van normaal papier, wordt hiermee dus onder de tafel geveegd!

Ook al kunt u aan de visitekaartjes van natuurpapier niet zien dát ze van natuurpapier zijn, u kunt hiermee wel uw netwerk een aantal nieuwe zaken bijbrengen. Wij zijn ervan overtuigd dat een betere wereld begint bij jezelf, dus het is hiermee logisch gezegd dat wanneer u uw visitekaartjes uitdeelt, u eens in uw netwerk kunt opperen dat deze visitekaartjes erg bijzonder zijn en ook nog eens niet slecht voor het milieu! De visitekaartjes van natuurpapier doen daarnaast ook in prijsverhouding niet onder voor normale standaard visitekaartjes. Bij sommige drukkerijen kunnen ze zelf wat goedkoper zijn. Zoek dus altijd het bedrijf op dat de visitekaartjes van natuurpapier voor dezelfde prijs aanbiedt als de standaard visitekaartjes. Want het milieu redden zou niet duurder moeten zijn.

Visitekaartjes natuurpapier

De voordelen van natuurpapier!