Wat maakt visitekaartjes origineel? Een origineel visitekaartje is een visitekaartje dat opvalt en meteen te zien is tussen andere visitekaartjes. Hoe kunt u er voor zorgen dat uw visitekaartje origineel wordt? Een origineel visitekaartje kunt u bijvoorbeeld krijgen door een ander materiaal dan papier te gebruiken, of door papier met een speciale structuur te gebruiken. Ook kunt u origineel zijn door de vorm van het visitekaartje aan te passen. U kunt ook het ontwerp van het visitekaartje origineel maken door gebruik te maken van vernieuwende elementen in het ontwerp. Er zijn veel verschillende manieren om een visitekaartje origineel te maken.

Visitekaartjes origineel en anders dan de standaard!

Een origineel visitekaartje kan zijn bijvoorbeeld een visitekaartje dat gemaakt is van aluminium. Doordat de structuur anders is zal het visitekaartje opvallen wanneer het gegeven wordt, en het zal blijven opvallen tussen andere visitekaartjes. Ook kunt u een origineel visitekaartje verkrijgen door de vorm wat aan te passen. U kunt bijvoorbeeld met de visitekaartjes van PVC materiaal sommige stukken in uw visitekaartje transparant laten, zodat het lijkt alsof de vorm van het visitekaartje anders is, zonder dat het de handelbaarheid van een visitekaartje verminderd.

Uiteraard is het wel zo dat elk visitekaartje eigenlijk origineel is, omdat elk visitekaartje toebehoord aan iemand anders. Geen enkel visitekaartje zal daardoor precies hetzelfde zijn. We gaan er echter vanuit dat wanneer u op zoek bent naar een echt origineel visitekaartje, u een ander ontwerp, design of een andere materiaalsoort bedoelt. Er zijn echter nog veel meer manieren om uw visitekaartje origineel te maken. Gebruik van verschillende formaten en vormen zorgen er al snel voor dat uw ontwerp als origineel wordt gezien. Een saai ontwerp kan er namelijk ook al snel voor zorgen dat het visitekaartje juist als niet origineel wordt gezien. Uw eigen bedrijfslogo of zelfs een slogan kunnen het visitekaartje ook heel origineel maken.

Visitekaartjes origineel

Een erg origineel visitekaartje