Wilt u visitekaartjes laten maken maar wilt u niet de standaard witte papieren visitekaartjes? Dan kunt u erover nadenken dat plastic visitekaartjes een leuk alternatief zijn voor u! De plastic visitekaartjes zijn gemaakt van PVC plastic en kunt u in meerdere kleuren laten aanleveren. Hierdoor heeft u nog meer mogelijkheden om uw visitekaartje enorm origineel te maken. De visitekaartjes plastic zijn qua structuur anders, en zijn uiteraard steviger, dan de visitekaartjes van een materiaal als papier.

De plastic visitekaartjes zijn 8,5 cm bij 5,5 cm van formaat. Dit is het standaard formaat voor visitekaartjes en het plastic visitekaartje wijkt hier dus niet van af. Hierdoor passen ze nog steeds goed in uw portemonnee. Het grote voordeel van plastic visitekaartjes is dat ze, net als aluminium visitekaartjes, niet in uw jaszak of tas verbuigen of beschadigen. Echter zijn de plastic visitekaartjes niet zo duur als een aluminium visitekaartjes.

Naast dit alles zijn plastic visitekaartjes een goed optie omdat de plastic visitekaartjes duurzaam zijn en recyclebaar zijn. Wanneer u dus visitekaartjes wil gaan laten maken en net even wat meer stevigheid en luxe zoekt, ga dan voor de plastic visitekaartjes.

Visitekaartjes plastic, de kleurmogelijkheden

  • Witte PVC plastic visitekaartjes
  • Transparante PVC plastic visitekaartjes

Mocht u toch op zoek zijn naar een standaard wit visitekaartje, maar wilt u wel visitekaartjes die steviger zijn dan een normaal visitekaartje van papier? Dan kunt u overwegen om een plastic visitekaartje aan te schaffen die wit is van kleur. Dit doet misschien niet zo origineel aan, maar wanneer u dit visitekaartje overhandigt aan uw netwerk, zullen zij wel degelijk twee keer kijken naar uw visitekaartje. Wilt u echter toch gaan voor iets originelers en meer speels? Dan is een transparant plastic visitekaartje voor u. U kunt hierop bedrukken wat u wilt en bepaalde delen van het visitekaartje doorzichtig laten.

Visitekaartjes plastic

Een plastic visitekaartje