U zult vast nog nooit gehoord hebben van visitekaartjes van PVC-materiaal. Dit is echter in de wereld van visitekaartjes iets waarmee mensen hun netwerk vergroten! Het bestaat daadwerkelijk. Naast de standaard witte visitekaartjes van papier is het namelijk ook mogelijk om visitekaartjes te maken van PVC plastic. Het feit dat de visitekaartjes van PVC gemaakt zijn, betekent niet dat de visitekaartjes niet wit kunnen zijn. Integendeel, de visitekaartjes van PVC plastic kunnen gemaakt worden van wit PVC en transparant PVC. Dus wanneer u voor de klassieke look visitekaartjes wil gaan, hoeft u visitekaartjes PVC niet uit te sluiten, aangezien deze ook in het wit geleverd kunnen worden!

Visitekaartjes pvc, de voordelen en formaten ervan!

Er zijn een aantal voordelen van visitekaartjes van PVC materiaal ten opzichte van visitekaartjes van normaal standaard papier. De visitekaartjes van PVC zijn erg stevig en zijn dus niet gemakkelijk te beschadigen zoals de standaard visitekaartjes dat zijn. Je kunt ze erg gemakkelijk even snel ergens wegstoppen, zoals in je jaszak, om ze daarna ongeschonden weer tevoorschijn te halen. Ook is het zo dat dit visitekaartje enorm flexibel is, het is immers een dun plastic visitekaartje! Het zal dus zelden voorkomen dat er een hoekje beschadigd is. Daarom zijn deze visitekaartjes juist zo makkelijk in de omgang. Dit is een enorm groot voordeel ten opzichte van de standaard visitekaartjes.

Daarbij zien de visitekaartjes van het PVC materiaal er een stuk netter en steviger uit dan de standaard visitekaartjes. De standaard visitekaartjes zijn al snel gekreukeld of verfomfaaid, maar die van PVC materiaal zijn dat juist niet. Ze zorgen daarom juist ook voor een luxe en blijvende indruk, aangezien deze visitekaartjes niet lelijk worden.

Het formaat van PVC visitekaartjes is 8,6 cm bij 5,4 cm. Dit is het standaard formaat van visitekaartjes. De visitekaartjes van PVC hebben hetzelfde formaat als bankpasjes en dit zorgt ervoor dat u ze gemakkelijk in uw portemonnee mee kunt nemen. Al met al maken visitekaartjes van PVC een zeer professionele indruk en is PVC plastic een goede materiaalkeuze als het gaat om het maken van visitekaartjes.

Visitekaartjes pvc

Een visitekaartje van PVC