Een goede manier om met visitekaartjes op te vallen, is door visitekaartjes een extra dimensie te geven. Een manier om dit te doen, is door reliëf toe te voegen aan uw visitekaartjes. Het toevoegen van reliëf aan een visitekaartje is iets wat vele drukkerijen kunnen. Echter wordt het toevoegen van reliëf aan een visitekaartje niet vaak gedaan. Erg jammer, want visitekaartjes met reliëf vallen erg op tussen standaard visitekaartjes zonder reliëf. Kortom, visitekaartjes reliëf zorgen met weinig moeite toch voor een mooie en originele indruk!

Visitekaartjes reliëf vallen op!

Visitekaartjes met reliëf vallen direct op tussen andere visitekaartjes omdat de structuur anders is. Daardoor voelt het visitekaartje anders aan. Wanneer u uw visitekaartje dus weggeeft in uw netwerk, zal deze direct opvallen tussen alle andere visitekaartjes: hij voelt anders en wat steviger aan, maar toch doet het niets af aan de kwaliteit van het visitekaartje. Uw netwerk zal dus wel twee keer kijken naar uw visitekaartje, waardoor u een blijvende indruk achterlaat.

Er zijn verschillende soorten reliëf voor visitekaartjes. Zo kunt u een horizontale of verticale streepachtige structuur toevoegen aan visitekaartjes. Ook kunt u een soort diagonale streepstructuur toevoegen. Tevens zijn er methodes om visitekaartjes met een ‘willekeurig’ reliëf te maken. Op deze manier is elk kaartje uniek en opvallend, maar het gevaar bij deze methode is dat het niet gecontroleerde reliëf het ontwerp van het visitekaartje verstoort. Dat wilt u uiteraard niet hebben: het reliëf moet het visitekaartje niet al te veel storen, maar het moet wel uitdagen. Let dus altijd goed op welke manier van reliëf u gebruikt, en vraag desnoods een drukproef van verschillende soorten visitekaartjes aan zodat u voor uzelf kan zien welke het beste is.

Een visitekaartje met reliëf is net als elk ander visitekaartje perfect en scherp bedrukbaar. Dit betekent dat uw tekst en logo even duidelijk op het visitekaartje bedrukt worden. Scherpte en kwaliteit van de bedrukking mogen dus geen excuus zijn als het gaat om het kiezen van een visitekaartje met reliëf!

Visitekaartjes reliëf

Visitekaartjes met reliëf