Een leuke en speelse manier om uw visitekaartje af te werken is met ronde hoeken. Standaard visitekaartjes hebben een afwerking met vierkante hoekjes. Daarom zijn visitekaartjes met ronde hoekjes een leuke, speelse afwisseling! De ronde hoeken bij een visitekaartje kunnen bij een speels, kleurrijk ontwerp de perfecte afwerking zijn. Naast het leuke uiterlijk kunnen de ronde hoekjes bij visitekaartjes ook functioneel zijn. Visitekaartjes ronde hoeken zijn ook niet moeilijk om te maken en zien er vaak een stuk beter uit. Zo hoeft u niet veel te doen om toch een opvallend visitekaartje te maken en uit te delen in uw netwerk.

Visitekaartjes ronde hoeken, een speelse afwisseling!

Een nadeel aan standaard visitekaartjes met gewone rechte hoeken is dat deze hoeken bij deze visitekaartjes gemakkelijk kunnen ombuigen of beschadigen. Wanneer u uw visitekaartje uitdeelt staat dit natuurlijk erg slordig, maar het is ook niet fijn dat wanneer een mogelijke klant uw visitekaartje zoekt en deze erg beschadigd terug vindt. Door visitekaartjes te maken met ronde hoeken, zult u hier een heel stuk minder last van hebben. Deze visitekaartjes kunt u namelijk gemakkelijker uit uw portemonnee of jas en tas pakken, en is zeker steviger bij de ronde hoeken.

Daarnaast geven deze visitekaartjes een wat speelser effect, perfect voor de personen die bijvoorbeeld een eigen bedrijf hebben. Personen die een serieuze managementbaan hebben waar de meesten visitekaartjes gebruiken die standaard zijn, zullen dit dus niet snel gebruiken. Een perfecte reden voor u om op te vallen en juist de ronde hoeken te gebruiken in uw voordeel! Uiteraard raden wij het altijd aan om het visitekaartje te ontwerpen zoals u deze graag ziet, zodat het echt úw visitekaartje is en u deze met veel passie en zelfverzekerdheid kunt doorgeven in uw netwerk. Denk er daarom eens over na om visitekaartjes met ronde hoeken te gebruiken.

 

Visitekaartjes ronde hoeken

Visitekaartje met ronde en rechte hoeken