Het kan voorkomen dat u opeens heel snel nieuwe visitekaartjes nodig heeft. Uw laatste klant heeft net uw allerlaatste visitekaartje meegenomen, en daardoor heeft u voor uw nieuwe klanten geen visitekaartjes meer! Niet slim, maar geen nood. Wanneer u snel nieuwe visitekaartjes nodig heeft, kunt u kiezen voor een extra snelle levering van visitekaartjes. Zo kunt u bij vele van de grote drukkerijen uw visitekaartjes extra snel laten leveren. De snelle levering van visitekaartjes gaat niet ten kosten van de kwaliteit, maar er komen bij een snelle levering (uiteraard) wel extra kosten kijken. De visitekaartjes snelle levering zijn daarom niet moeilijk te bestellen, maar kosten wel net ietsje meer.

Visitekaartjes snelle levering en de kosten daarbij

Een voorbeeld van een drukkerij waar u visitekaartjes snel geleverd kunt hebben is Drukland. Bij Drukland kunt u naast een standaard levertijd kiezen voor een snelle of zelfs extra snelle levering. Onderstaand vindt u de levertijden en meerwaardes voor een snelle levering van visitekaartjes.

  • Budget levering: 9 dagen. Geen extra kosten.
  • Standaard levering: 7 dagen. Een meerprijs van € 5,00.
  • Spoed levering: 5 dagen. Een meerprijs van € 9,00.

U kunt dus bij uw visitekaartjes kiezen voor een snelle levering en een extra snelle levering voor een meerwaarde van respectievelijk 5 en 9 euro. Wat betreft prijs is het dus niet veel duurder om de visitekaartjes te laten voorzien van een extra snelle levering. U ziet wel dat de levering alsnog 5 dagen op zich laat wachten. Dit is omdat de visitekaartjes die u ontworpen heeft, niet een standaard visitekaartje zijn die de drukkerij zo even heeft liggen. Er gaat wat tijd overheen om de visitekaartjes te laten bedrukken, los te laten snijden, ze te verpakken en daarna nog te laten verzenden. Bent u dus op zoek naar een snelle levering van uw visitekaartjes? Kijk dan snel bij de leveringsvoorwaarden van de drukkerij van uw keuze!

Visitekaartjes snelle levering

Snelle levering van visitekaartjes