Een leuke manier om op te vallen met visitekaartjes is door te kiezen voor een speciaal ontwerp. Er zijn vele manieren om uw visitekaartjes uniek te maken. Een goede optie om een uniek visitekaartje te creëren is door te kiezen voor een transparant visitekaartje. Het hebben van een transparant visitekaartje zorgt er zeker voor dat u gaat op vallen! Visitekaartjes transparant maken is voor veel drukkerijen geen enkel probleem, u moet soms alleen even zoeken naar deze specifieke soort. Wanneer u deze eenmaal gevonden hebt, is het ontwerpen en bestellen van uw visitekaartje ook zo gebeurd.

Visitekaartjes transparant, hoe werkt het?

Transparante visitekaartjes worden gemaakt van transparant PVC plastic. Het PVC plastic is een sterk materiaal en zorgt voor een robuust transparant visitekaartje. De transparante visitekaartjes buigen en beschadigen door het PVC plastic materiaal totaal niet. U hoeft zich met een PVC visitekaartje dus niet meer zorgen te maken over verbogen visitekaartjes, of visitekaartjes waarvan de voorkant helemaal beschadigd is.

Naast de stevigheid van de transparante visitekaartjes kan het transparante element van visitekaartjes fantastisch gecombineerd worden met leuke ontwerpen. Wanneer u een leuk ontwerp heeft gecombineerd met de speelse look van het transparante visitekaartje valt u direct op en wordt uw creativiteit onderstreept! U hoeft zich dus geen zorgen te maken over of u uw eigen ontwerp wel kunt combineren met een PVC visitekaartje. Dit kan namelijk prima en is geen enkel probleem.

De transparante visitekaartjes zijn 8,6 cm bij 5,4 cm in formaat en zijn 0,76 mm in dikte. Transparante visitekaartjes hebben een gewicht van 1000 gram, en dit maakt ze één van de meest duurzame visitekaartjes. De transparante visitekaartjes passen perfect in het vakje van uw portemonnee, net zoals een standaard visitekaartje. Het enige dat anders is dan een standaard visitekaartje, is de materiaalsoort.

Visitekaartjes transparant

Voorbeeld van een transparant visitekaartje