Zakelijke visitekaartjes zijn de meest gebruikte visitekaartjes. Doordat de zakelijke visitekaartjes gebruikt worden in de wereld van business is het belangrijk dat alles goed op het visitekaartje staat. Het gaat immers om business deals, en dus om geld, daarom is oog voor detail bij zakelijke visitekaartjes extra belangrijk. Uw visitekaartjes zakelijk maken is echter helemaal niet moeilijk om te doen, voor u het weet heeft u zelf zo’n strak zakelijk visitekaartje die u zo kunt gebruiken op de beurs!

Visitekaartjes zakelijk, wat geeft de beste uitstraling?

Voor zakelijke visitekaartjes wordt er vaak gekozen voor standaard witte visitekaartjes. Dit gebeurt omdat mensen vooral geen risico’s willen nemen met aparte ontwerpen van visitekaartjes die niet volgens ‘de standaard’ zijn. Zo zult u in zakelijke relaties zelden of nooit visitekaartjes van aluminium of PVC zien. Puur zonde, want juist met dit soort aparte visitekaartjes wordt u gezien én onthouden!

Verder is het bij zakelijke visitekaartjes belangrijk dat het visitekaartje informatief is. Zodra alle, door de klant benodigde, informatie op het visitekaartje staat mag er wel gebruik worden gemaakt van een speels ontwerp. Het maken van een leuk, creatief ontwerp is niet iets wat een potentiële klant afschrikt, maar juist aanmoedigt. Een zakelijk visitekaartje kan ook een wat speels karakter hebben en hoeft niet puur strak en steriel over te komen.

Wees bij zakelijke visitekaartjes dus niet bang om qua materiaalkeuze of ontwerp anders te zijn dan andere bedrijven. Juist wanneer u op een professionele wijze informatie met creativiteit weet te combineren zijn zakelijke visitekaartjes geslaagd. Het loont daarnaast ook vaak om durf uit te spreken met uw visitekaartje. Visitekaartjes die juist niet lijken op al die andere visitekaartjes, zijn de visitekaartjes die eruit springen. Dat zorgt ervoor dat uw netwerk u onthoudt en u eventueel meer opdrachten binnenhaalt.

Visitekaartjes zakelijk

Voorbeelden van twee creatieve doch strakke visitekaartjes die het als zakelijke visitekaartjes erg goed zouden doen.